fredag den 16. maj 2014

Babymuffins med spinat og laks - eller hvad man nu kan finde på!



Her kommer en opskrift på lækre mad-muffins, som jeg har bagt nogle gange til Lea. Muffins er geniale til at have med på farten til mellemmåltider eller som en del af frokost/aftensmaden. Og så elsker de fleste babyer dem, da de er nemme at tygge og smager af en masse.

Denne opskrift er bare et eksempel, da mulighederne for variation er uendelige!

Billede følger senere...

Ingredienser (til ca. 12 stk)

3 dl hvedemel
1½ dl grahamsmel, groft speltmel eller lignende
½ dl havregryn
½ tsk salt
1 spsk bagepulver
1 æg
1 dl olie (eller 100 g smør)
3½ dl syrnet mælkeprodukt (f.eks. yoghurt)
100 g røget laks
50 g frossen eller frisk spinat
2 spsk sesamfrø

Steg spinaten kort på en pande. De våde ingredienser røres så sammen i en skål, hvorefter de tørre sigtes i (eller hældes i, hvis man er doven som mig) og til sidst kommes laks, spinat og sesamfrø i og dejen røres godt. Dejen klattes så i muffin-forme af papir, der står i en silikoneform (eller metalform) med muffin-huller og bages ved 200 grader i ca. 20 min, eller til de er let gyldne.

Mums! :)




Ingen kommentarer :

Send en kommentar